¤ Espoo Muurala

 ¤ Ajankohtaista
 ¤ Yritys
 ¤ Ota Yhteyttä

 ¤ Tapetit
 ¤ Laatat
 ¤ Maalit

 ¤ Lattianpäällysteet
 ¤ Listat ja paneelit
 ¤ Ceresit-tuotteet
 ¤ Ardex-tuotteet
 ¤ Kalusteet

 ¤ Sisustuspalvelu

 ¤ Maalitohtori

 ¤ Värisilmä PRO

 ¤ Sävylä
 ¤
Vuokraamme
 ¤ Työohjeet

Sävylä - Ulkomaalien värisuunnittelu


Sävylä on Värisilmän ulkomaalien värisuunnitteluun erikoistunut palvelu

Sävylä Ulkomaalien Värisuunnittelu on Värisilmän oma, uudenlainen asiantuntijapalvelu, joka auttaa sinua löytämään oikeat sävyvalinnat
ja laadukkaat tuotteet kaikkiin ulkomaalausurakkasi vaiheisiin.

Sävylä tarjoaa konkreettisia työkaluja valintasi helpottamiseen: juuri sinulle laadittu värisuunnitelma, koepurkit, värilastut- ja kartat, referenssikohteet, tuotesuositukset, työohjeet + määrälaskenta. Kysy myös liikekohtaisia valinnan helpottajia, kuten mallilautoja ja sävymalliseiniä.

Sävylä varmistaa onnistumisesi sekä teknisesti että tyylillisesti!

Sävylä Ulkomaalien Värisuunnittelu -palvelu tarjoaa Värisilmä-sertifioitua asiantuntijuutta haastavaan ulkomaalausprojektiin: apua projektinhallintaan, näkemystä ideoihin ja neuvontaa teknisiin kysymyksiin.

Sävylä tarjoaa konkreettisia työkaluja valintasi helpottamiseen: juuri sinulle laadittu värisuunnitelma, koepurkit, värilastut- ja kartat, referenssikohteet, tuotesuositukset, työohjeet + määrälaskenta. Kysy myös liikekohtaisia
valinnan helpottajia, kuten mallilautoja ja sävymalliseiniä.

Sävylä-palvelun hinta on 49,90 euroa. Kun olet lähettänyt talosi kuvan meille, Sävylä-suunnittelija ottaa yhteyttä tapaamisen sopimiseksi ja voit silloin sopia suunnittelun etenemisestä. Talon kuvan lähettäminen ei sido sinua palvelun ostamiseen. Emme kuitenkaan toimita suunnitelmia sähköpostitse.

Tarvitsetko asiantuntijan arvioimaan, mitä talosi maalausurakka vaatii? Kohtuullisesti hinnoiteltu Sävylä-kotikäynti auttaa pulmatilanteissa.
Kysy lisää omalta Sävylä-suunnittelijaltasi.

 

Sävylä - suunnittelijamme:


Marica Wegelius
Espoon Maali ja Tapetti Oy
asiakaspalvelu[at]varisilmaespoo.fi
puh. 010 501 8800


Siirry Sävylä - palveluun tästä »