¤ Espoo Muurala

 ¤ Ajankohtaista
 ¤ Yritys
 ¤ Ota Yhteyttä

 ¤ Tapetit

    Boråstapeter
    NLXL  UUTUUS!
    Cole & Son
    Maricken
    Studio Decor
    Mr Perswall
    Pihlgren ja Ritola


    Pinkopahvi
    ▪
Lasikuitutapetti


 ¤ Laatat
 ¤ Maalit

 ¤ Lattianpäällysteet
 ¤ Listat ja paneelit
 ¤ Ceresit-tuotteet
 ¤ Ardex-tuotteet
 ¤ Kalusteet

 ¤ Sisustuspalvelu

 ¤ Maalitohtori

 ¤ Värisilmä PRO

 ¤ Sävylä
 ¤
Vuokraamme
 ¤
Työohjeet

Studio Decor - tapetit


StudioDecor - tapetit tuhansiin tunnelmiin

StudioDecor on toiminut laatutapettien maahantuojana jo yli 20 vuotta.
Studio Decor maahantuo mm. näitä laatutapetteja.

Kysy lisää mallistoista ja saatavuudesta myyjältämme »

Tästä Studio Decorin kotisivuille

Duro perustettiin vuonna 1930 valmistamaan korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä tapetteja. Siksi yritys ja tapetit saivat nimekseen Duro, joka tarkoittaa vahvaa ja kestävää. Nykyisinkin tavoitteenamme on kehittää ja valmistaa ympäristöystävällisiä tapetteja läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toimintamme peruskivenä on tuotteidemme korkea laatu.

Kokeile Duron tapetinvalintastudiota

Hollantilaisen sisustusmuodin edelläkävijä Eijffinger suunnittelee ja valmistuttaa tapetteja ja sisustuskankaita. Yrityksen oma sisustusstudio ja suunnittelijat seuraavat trendejä ja tuottavat mallistoja, jotka ihastuttavat väreillään, ennakkoluulottomilla kuoseilla ja glamourilla.

Eijffiger tuoteperhettä ei pysty luokittelemaan vain yhteen tuotegategoriaan vaan sen sisältä löytää tuotteita niin rohkea värejä rakastava sisustaja kuin klassisen tyylinkin ystävä. Yhdistävänä tekijänä kaikille monimuotoisille mallistoille on korkea laatu ja jäljittelemätön design. 

Tapettikokoelmien lisäksi Eijffinger suunnittelee ja valmistuttaa sisustuskankaita.
Osa kankaista on koordinoituja tapettimallistoihin. Tapettimallistot löytyvät Studio Decorin kotisivuilta.

Katso Eijffinger-kankaat tästä

DecorMaison on ruotsalainen trenditietoinen tapettitalo, jota kuvastaa mm. yrityksen missio – ”tuottaa muotia kotien seinille”. Mallistoista löytyy pukeutumismuodin kautta tutuksi tulleita elementtejä ja värejä - yllätyksellisyyttä unohtamatta. Monet DecorMasionin mallistot sisältävät aihealueeseen sopivia kuvapaneelitapetteja yhdistettäväksi perinteisiin tapetteihin. Mallistojen suunnittelusta vastaavat Ruotsin kärkisuunnittelijat. DecorMaisonin tavoitteena on toimia suunnannäyttäjänä ja ”seinämuodin” edelläkävijänä.

Englantialinen Galerie Wallcoverings Ltd tuo Euroopan markkinoille näyttäviä amerikkalaisia tapettimallistoja, joiden valmistajia ovat mm. Wallquest, York ja Norwall. Mallistoille tyypillistä on amerikkalainen tapettidesign, jossa värit, kuviot ja tarinat ovat monimuotoisia. Galerieta parhaimmillaan ovat suositus vintage- ja countryhenkiset tapettimallistot. Galerien amerikkalaiset mallistot ovat suurilta osin esiliisteröityjä paperitaustaisia tapetteja.


Komar - fototapetit


Komar on valmistanut fototapetteja jo 1970-luvulta lähtien, yrityksen vahvuuksia ovatkin mm. alan pitkä kokemus ja korkealaatuinen valmistusprosessi. Komar- fototapetit ovat joko 8- , 4- tai 2- osaisia. Malleja löytyy perinteisistä palmurannoista auringonlaskujen kautta villeihin grafiikoihin. Fototapetilla teet huoneeseen tilantuntua ja uusia ulottuvuuksia.

Tutustu tästä Komar-fototapettimallistoon