¤ Espoo Muurala

 ¤ Ajankohtaista
 ¤ Yritys
 ¤ Ota Yhteyttä

 ¤ Tapetit

    Boråstapeter
    NLXL  UUTUUS!
    Cole & Son
    Maricken
    Studio Decor
    Mr Perswall
    Pihlgren ja Ritola


    Pinkopahvi
    ▪
Lasikuitutapetti


 ¤ Laatat
 ¤ Maalit

 ¤ Lattianpäällysteet
 ¤ Listat ja paneelit
 ¤ Ceresit-tuotteet
 ¤ Ardex-tuotteet
 ¤ Kalusteet

 ¤ Sisustuspalvelu

 ¤ Maalitohtori

 ¤ Värisilmä PRO

 ¤ Sävylä
 ¤
Vuokraamme
 ¤
Työohjeet

Mr Perswall valokuvatapetit

Valokuvatapetit Mr. Perswallilta

Valokuvatapetit moneen makuun

Haluaisitko uniikin tapetin, jollaista ei ihan jokaisesta kodista löydy? Valokuvatapetti mahdollistaa persoonallisen ja yksilöllisen sisustamisen ja sillä on helppo luoda tunnelmaa kodin eri huoneisiin. Valokuvatapetilla voi peittää kokonaisia seinäpintoja ja tapetti voi myös jatkua myös seinältä toiselle tai jopa toisen huoneen puolelle. Valokuvatapettia voi hyödyntää myös taulun tai seinämaalauksen tavoin, jolloin tapetti peittää vain osan seinästä.


Suunnittele itse oma valokuvatapettisi

Mr Perswall valmistaa yksilöllisiä tapetteja yksilöille – valitse Mr Perswall ja olet osa suunnittelutiimiä. Koko tehostetapettivalikoimamme on nähtävissä Mr Perswall verkkosivustolla. Se tarjoaa inspiroivan valikoiman kuvatapetteja ja persoonallisia tehosteseinämalleja, joita voidaan valmistaa juuri oikeilla mitoilla ja räätälöidä juuri sinulle sopiviksi.Voit selailla kuvia, malleja ja värivaihtoehtoja ja sovittaa niitä omaan seinääsi sopiviksi.

Aloita tutustumalla valmiiseen valokuvatapettien valikoimaamme. Jos et löydä valmiista valikoimasta itsellesi sopivaa valokuvatapettia, voit myös ladata oman kuvasi ohjelmaan ja suunnitella täysin yksilöllisen tapetin. Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa olemme palveluksessasi lähellä sinua.

Kysy lisää Mr Perswall valokuvatapeteista myyjältämme»

Mr Perswall mallikirjat ovat nähtävillä Espoon myymälässämme. Tervetuloa tutustumaan!

Suunnittele ja tutustu Mr Perswall-sivustolla.


Valokuvatapetti omasta kuvasta

Haluaisitko tapetin omasta valokuvasta? Jos sinulla on oma kuva, esimerkiksi ottamasi valokuva tai vaikka kuva lapsesi tekemästä piirustuksesta, voimme painaa siitä valokuvatapetin. Voit suunnitella haluamasi tapetin tai kuosin yhdestä kuvasta tai yhdistelemällä erilaisia kuvia. Tapettia varten tarvitset vain digitaalisen kuvan tai kuvien yhdistelmän.

Kysy lisää valokuvatapeteista oman valokuvan laatuvaatimuksista myyjiltämme. Autamme sinua kaikissa valokuvatapetteihin liittyvissä kysymyksissä.


Erilaisten pintojen luominen valokuvatapeteilla

Valokuvatapetin ei välttämättä tarvitse olla taiteellinen kuva tai maisema. Valokuvatapeteilla voi luoda myös tunnelmaa erilaisten tekstuurien avulla. Näköistapetti voi korvata esimerkiksi puupaneloinnin tai kiviseinän. Valokuvatapeteissa vain luovuus on rajana.


Tilaaminen on helppoa

Kun olet löytänyt tai luonut oman tapettisi, valitse jälleenmyyjien listasta Värisilmä Espoo Muurala. Saat tiedon tapettisi toimitusajasta ja maksutavasta. Jos sinulla on kysymyksiä, tavoitat meidät aina joko sähköpostilla tai puhelimitse.