¤ Espoo Muurala

 ¤ Ajankohtaista
 ¤ Yritys
 ¤ Ota Yhteyttä

 ¤ Tapetit
 ¤ Laatat
 ¤ Maalit

   ▪ ULKOMAALAUS
  
SISÄMAALAUS


    VS-sisämaalit
    VS-ulkomaalit
    Tikkurila
    Teknos
    Coloria  UUTUUS!
    Uula
    Virtasen Maalit
    Osmo Color
    Hempel Venemaalit
    Kaakelimaalit


 ¤ Lattianpäällysteet
 ¤ Listat ja paneelit
 ¤ Ceresit-tuotteet
 ¤ Ardex-tuotteet
 ¤ Kalusteet

 ¤ Sisustuspalvelu

 ¤ Maalitohtori

 ¤ Värisilmä PRO

 ¤ Sävylä
 ¤
Vuokraamme
 ¤
Työohjeet
 

Värisilmä - ulkomaalit


Värisilmästä saat maalaustöissäsi tarvitsemasi oikeat tuotteet ja työvälineet sekä asiantuntevat neuvot kaupan päälle. Kotimaiset Värisilmä-maalit ovat hinta-/laatusuhteeltaan aina erinomaisia.
 
UUTUUS! KAISLA kaluste- ja terassiöljy

Silikonialkydipohjainen liuotinohenteinen puuöljy ulkokäyttöön.Sen teho perustuu uusimpaan teknologiaan; silokonialkydi antaa erinomaisen UV-suojan, kiinanpuuöljy varmistaa tunkeutumisen puuhun. KAISLA sopii uudelle ja aikaisemmin öljytylle puulle, myös kovapuulle sekä hirsipinnoille.
 
UUTUUS! PILKE kuullote

Helpposivelteinen, hyytelömäinen kuullote, joka imeytyy puupintaan. Suojaa puuta lialta, kosteudelta ja halkeilulta hidastaen auringonvalon vaikutuksia. Uudet ja aikaisemmin puunsuoja-aineella käsitellyt puupinnat, esim. hirsipinnat, seinät, ovet, ikkunanpuitteet, laiturit ja aidat. Ei sovi kalvoa muodostavien puunsuoja-aineiden päälle eikä kasvihuoneisiin, kasvilavoihin tai eläinsuojiin.

PANU+ talomaali

Puolikiiltävä vesiohenteinen ulkomaali, joka sopii uusille ja ennen maalatuille puupinnoille, kuten ulkoseinille ja ikkunanpuitteisiin. Sen pinta ja kiilto säilyvät haalistumatta.

UUTUUS! POUTA talomaali

Puolihimmeä, öljypitoinen, vesiohenteinen ulkomaali. Sopii uusille ja aikaisemmin maalatuille puuseinille sekä puisille aidoille.
Kaunis, puolihimmeä pinta.

Värisilmä Öljymaali

Puolikiiltävä alkydiöljymaali, jonka sideaineena on käytetty myös pellavaöljyä. Se soveltuu sekä uusille että aikaisemmin maalatuille puupinnoille ulkona

UUTUUS! PEITTO peittävä peittosuoja

Vesiohenteinen peittosuoja, joka jättää puun pintakuvioinnin kauniisti näkyviin. Sopii esimerkiksi haalistuneille puunsuoja-pinnoille ja uudelle puulle.

 
Värisilmä Pohjuste

Pellavaöljyä sisältävä pohjustuspuunsuoja. Värisilmä-pohjuste imeytyy puuhun hidastaen kosteuden sekä home- ja sinistäjäsienten vaikutuksia. Se sopii sahatuille ja höylätyille puupinnoille sekä hirsi- ja kestopuupinnoille ulkotiloissa.

Värisilmä Ulkopohja

Alkydiöljypohjamaali puupintojen ulkomaalaukseen ennen pintamaalausta öljy- tai akryylimaalilla.

Värisilmä Peltikattomaali

Puolikiiltävä, ruosteenestopigmenttiä sisältävä alkydimaali. Se sopii sinkittyjen ja teräspintojen maalaukseen ulkona: peltikatoille, vesikouruihin, syöksytorviin, suojapelteihin, kaiteisiin ja teräsrakenteisiin.

Värisilmä Akva Kuullote

Vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuultava puunsuoja, joka sopii sekä sahatuille että höylätyille puupinnoille. Sävytettynä se antaa tehokkaan suojan myös UV-säteilyä vastaan.

Värisilmä 88 Aqua erikoiskuullote

Vesiohenteinen, öljypohjainen erikoiskuullote. Se sopii uusille ja aikaisemmin kuultavalla puunsuojalla käsitellyille puupinnoille ulkona. Soveltuu myös jalopuupinnoille ja painekyllästetylle puulle. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. lauta- ja hirsiseinät, vuorilaudat, ovet, ikkunapuitteet ja aidat. Helpposivelteinen ja valumatton.

Värisilmä Akva Puuöljy

Luonnonöljypohjainen vesiohenteinen puuöljyemulsio. Sävytettävä öljy, joka sisältää vahamaisia, vettä hylkiviä ja hometta estäviä aineita. Pihakalusteet, terassit, portaat, aidat, kaiteet, laiturit, kukkalaatikot yms. pinnat.  Sopii hyvin kesto-, kova- ja lämpökäsitellylle puulle.

» Ulkomaalien tuoteselosteet löydät täältä