¤ Espoo Muurala

 ¤ Ajankohtaista
 ¤ Yritys
 ¤ Ota Yhteyttä

 ¤ Tapetit
 ¤ Laatat
 ¤ Maalit

   ▪ ULKOMAALAUS
  
SISÄMAALAUS


    VS-sisämaalit
    VS-ulkomaalit
    Tikkurila
    Teknos
    Coloria  UUTUUS!
    Uula
    Virtasen Maalit
    Osmo Color
    Hempel Venemaalit
    Kaakelimaalit


 ¤ Lattianpäällysteet
 ¤ Listat ja paneelit
 ¤ Ceresit-tuotteet
 ¤ Ardex-tuotteet
 ¤ Kalusteet

 ¤ Sisustuspalvelu

 ¤ Maalitohtori

 ¤ Värisilmä PRO

 ¤ Sävylä
 ¤
Vuokraamme
 ¤
Työohjeet
 

Värisilmä - sisämaalit


Värisilmän omat Värisilmä-sisämaalit ovat korkealaatuisia tuotteita, joissa laatu maksaa vähemmän. Kotimaiset Värisilmä-maalit on valittu ja valmistettu huolella niin, että voit sarjan tuotteilla maalata valmista pintaa erilaisissa huonetiloissa. Kaikki Värisilmä-sisämaalit ovat turvallisia M1 - luokiteltuja kotimaisia maaleja.
 
Sointu Sisustusmaali

Täyshimmeä vesiohenteinen akrylaattilateksimaali sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, tapetti-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille.
Väri valkoinen. Voidaan sävyttää eri sävyihin.

Seinämaali 7

Himmeä vesiohenteinen lateksimaali sisätilojen maalaukseen. Maali sopii uusien ja ennen maalattujen sisäkattojen ja -seinien maalaukseen, kun halutaan himmeä, kestävä pinta.
Väri valkoinen. Voidaan sävyttää eri sävyihin.
 
Super Remonttimaali 20

Puolihimmeä vesiohenteinen lateksimaali sisätilojen maalaukseen. Maali sopii uusien ja ennen maalattujen sisäkattojen ja -seinien maalaukseen, kun halutaan puolihimmeä, kestävä pinta.
Väri valkoinen. Voidaan sävyttää eri sävyihin.
 
Kattomaali 3

Täyshimmeä vesiohenteinen lateksimaali. Maali sopii uusien ja aiemmin maalattujen puu-, betoni-, rappaus- ja muiden rakennuspintojen maalaukseen, kun halutaan täyshimmeä pinta kuivissa tiloissa. Sopii myös vesiliukoisten sisämaalien pohjamaaliksi.

Premium - kosteiden tilojen remonttimaali

Puolihimmeä vesiohenteinen akrylaattilateksimaali. Soveltuu esimerkiksi märkiin pesua ja kulutuksen kestävyyttä vaativiin tiloihin, kuten kylpy- ja suihkutiloihin. Maalilla on erinomainen tarttuvuus myös vaikeille alustoille. Sopii sekä seiniin että kattoihin.
Väri valkoinen. Voidaan sävyttää eri sävyihin.

Paneelilakka

Vesiohenteinen UV-suoja-ainetta sisältävä akrylaattilakka sisäkäyttöön. Sopii mm. erilaisille puu- ja lastulevypinnoille kuten seiniin, kattoihin ja oviin. Ei sovellu lattioiden käsittelyyn.
Voidaan sävyttää eri sävyihin.

» Sisämaalien tuoteselosteet löydät täältä