¤ Espoo Muurala

 ¤ Ajankohtaista
 ¤ Yritys
 ¤ Ota Yhteyttä

 ¤ Tapetit
 ¤ Laatat
 ¤ Maalit

   ▪ ULKOMAALAUS
  
SISÄMAALAUS


    VS-sisämaalit
    VS-ulkomaalit
    Tikkurila
    Teknos
    Coloria  UUTUUS!
    Uula
    Virtasen Maalit
    Osmo Color
    Hempel Venemaalit
    Kaakelimaalit


 ¤ Lattianpäällysteet
 ¤ Listat ja paneelit
 ¤ Ceresit-tuotteet
 ¤ Ardex-tuotteet
 ¤ Kalusteet

 ¤ Sisustuspalvelu

 ¤ Maalitohtori

 ¤ Värisilmä PRO

 ¤ Sävylä
 ¤
Vuokraamme
 ¤
Työohjeet
 

Kaakelimaali Ronseal


Ronseal Kaakelimaali

Ronseal Tile Paint -kaakelimaali antaa vanhoille, rumille kaakeleille uuden ilmeen ilman kaakeloinnin vaatimaa työtä ja kustannuksia. Kaakelimaali soveltuu erinomaisesti pesualtaita, kylpyammeita ja liesiä ympäröiville kaakeloiduille pinnoille. Kaakelimaalia ei suositella lattiakaakeleille eikä kaakeloiduille työtasoille ja se soveltuu vain sisäkäyttöön.

Riittoisuus n. 8m2/litra. Kosketuskuiva 1–2 tunnin sisällä. Toinen kerros kaakelimaalia tarvittaessa 24 tunnin kuluttua. Kosteissa tiloissa 48 tunnin kuluttua. Alhaiset lämpötilat, suuri kosteus ja huono tuuletus voivat pidentää kuivumisaikoja. Käsittele saumat Ronseal Grout Pen ‑saumakynällä 24 tunnin kuluttua maalauksesta.
    Ronseal kaakelimaali 

Kysy lisää kaakelimaaleista asiantuntijoiltamme! »

Ronseal Saumakynä

Maalaa kaakelimaalilla maalatut laattasaumat aikaisintaan vuorokauden kuluttua kaakeleiden maalaamisesta. Ronseal-saumakynä on tarkoitettu ensisijaisesti Ronseal-kaakelimaalilla maalattujen kaakelien saumojen maalaamiseen. Ronseal-saumakynä värjää saumat mataksi. Tästä syystä saumakynää on hyvä käyttää vaikka kaakelit olisi maalattu kiiltävällä maalilla. Näin saadaan saumat luonnollisemman näköisiksi, koska kaakelimaali on kiiltävää ja saumakynä mattaa, kuten tavallinen sauma-aine.
Värit: musta ja valkoinen
      
     Ronseal saumamaali 

Kysy lisää saumakynistä asiantuntijoiltamme! »

Ronseal Lavuaarinpaikkaus

Sopii käytettäväksi emaloidulle valuraudalle ja teräkselle, posliinille, lasikuidulle, akryylille ja muille vastaaville materiaaleille. Keittön ja kylpyhuoneen kalusteiden ja laitteiden, esim. altaiden, pesukoneiden, kylpyammeiden, keraamisten laattojen, jääkaappien ja suihkukaappien korjaamiseen.
    
    Ronseal lavuaarinpaikkaussarja

Kysy lisää lavuaarinpaikkauksesta asiantuntijoiltamme! »